Site Haritası

YOUTUBE KANALIMIZ

BAŞKANIN MESAJI

Değerli Beykozlu, Yeni Mahalleli, Küçüksu’lu Hemşehrilerim,

Ülkemizin en güzel ilçelerinden biri, boğazın incisi Beykoz ilçemizin en nadide ve tarihi özelliğe sahip bir semti olan Küçüksu da yaşamaktayız. Küçüksu bölgemiz tarihi hatırası olan Kasrı, Çeşmesi, Mihrişah Sultan Camisi, Çayırı ve deresi ile boğazı temaşa eden bir yerdir. Küçüksu nun tarihi yapısı eski haline gelmesi için ilgili kurum, kuruluş ve STK ların  birlikte çalışması gerekmektedir. STK lar topluma ve yöneticilere yön veren halk kitleleri olarak hizmet kervanı içinde yer almalıdır. İnsanın yaşadığı yerde elbette sorunlar vardır.  STK lar  var olan sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde bulunarak çözüme katkıda bulunmaları  gerekmektedir.

KüçüksuDerneği’mizi 12 Mart 2009 tarihinde kurmuş bulunmaktayız.
Derneğimizin kurulmasında öncü olan Hoca Mahmut bayram Camii İmam Hatibi Yusuf Demirci  beye ve Kuruluşunda bulunan diğer kurucularımıza da teşekkürlerimi sunuyorum, Allah razı olsun.
Bizler 12 mart 2009 tarihinde derneğimizi kurarken “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.”
İlkesiyle hayırlı hizmetler yapmak için iyi niyetlerimizle bu yola çıktık. Yaklaşık 6 yıl içinde çok mesafeler kat ettiğimizi memnuniyetle ifade edebilirim. Dernek kurucu üyelerine  ve üyelerimize  teşekkür ediyoruz.

Küçüksu Derneği
olarak Küçüksu bölgemizin fiziki, sosyal, dini ve ahlaki gelişmesi noktasında çok iyi çalışmalar yaptık. Geçmiş çalışmalarımız ile ilgili dernek sitemizin haberler kısmı arşiv bölümünde de bulabilirsiniz. Derneğimizin kurulmasına, Kültür merkezimizin yapılmasına vesile olan Kültür merkezi binamızın arsa bağışçısı Nihat ALEV beyefendiye, hizmetlerimizde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen hayırsever kardeşlerimize, kurum ve kuruluşlara, mahalle ve bölge halkımıza, dernek Yönetimimize ve dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum, Yüce Mevlam razı ve memnun olsun.

Küçüksu Derneği’mizin web sitesinin açılmasında, haberlerin yayınlanmasında emeği geçen Yön. Krl. Üyemiz sayın Celalettin KESKİN beye ayrıca teşekkür ediyorum.

Küçüksu lu hemşehrilerim Küçüksu bölgemize, yeni mahallemize ve Beykoz ilçemize hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda kalıcı eserler bırakmak için çalışan derneğimize üye olmanızı ve maddi ve manevi desteklerinizi bekliyorum. Dernekler üyeleriyle güç kazanmaktadırlar. Üye sayınız ne kadar çoksa o kadar güçlüsünüz ve sözünüz karşılık bulmaktadır. Dernek üyelerimize, hizmetlerimizde bizlere maddi ve manevi katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Üye olmayan kardeşlerimizi üye olmaya, hizmetlerimize katkı sunmaya  ve bizlere destek vermeye davet ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla
 HÜSEYİN USTA